Graag laten we je kennis maken met de gezichten achter Allesoverwerk.nl
De site is opgezet om medewerkers op een laagdrempelige manier te helpen bij hun HR-vraagstukken.

Allesoverwerk.nl is een kennisbank voor divere HR-vragen waarbij extra of specifieke vragen gesteld kunnen worden aan één van onze HR-experts. Zo krijgen medewerkers direct een duidelijk en helder antwoord op hun vraag!

De gezichten achter Allesoverwerk.nl

Michel8_juni__15

Michel is na zijn HBO studie gaan werken bij een uitzendbureau, waar hij van intercedent, via vestigingsmanager en regiomanager tot commercieel directeur is opgeklommen. In die verschillende rollen kwam hij veel in gesprek met HR Managers en HR Adviseurs en kreeg hij te maken met diverse HR zaken. Daar ontstond zijn passie voor HR. Nu is Michel directeur en mede-eigenaar van een recruitmentbureau, een HR bureau en van Alles Over Werk. Hij vindt het erg leuk om zijn expertise nu in te zetten door mensen telefonisch te helpen met vragen die ze hebben op HR gebied. Bel hem gerust!

Desi

Dési heeft diverse functies gehad, van office manager tot intercedent tot HR Manager. Het regelen zit in haar bloed, maar haar passie zit bij HR. Desi is directeur en mede-eigenaar eigenaar van een recruitmentbureau, een HR bureau en van Alles Over Werk. Ze vindt het leuk om na te denken over HR vraagstukken, maar is ook erg pragmatisch ingesteld, lost graag praktische problemen op en vindt het heerlijk mensen te helpen. Voor praktisch HR advies kun je dus heel goed bij haar terecht!