Hulp arbeidsconflict

Zoek je hulp bij een arbeidsconflict met je werkgever?
Dan heb je vast behoeft om daar met iemand over te spreken, bij voorkeur met iemand die er meer van weet, die je kan helpen bij dit arbeidsconflict. Ga niet te snel op een voorstel tot ontslag van je werkgever in. Teken ook niet zo maar een vaststellingsovereenkomst.

Een arbeidsconflict heeft altijd meerdere kanten. Het is belangrijk als je hulp wilt bij een arbeidsconflict dat je probeert het arbeidsconflict van alle kanten te bekijken. Jij hebt jouw waarheid en ideeën over het conflict, de andere kant (waarschijnlijk je werkgever) heeft zijn visie op het arbeidsconflict. Het is van belang dat je probeert zijn kant van het verhaal ook te begrijpen, alleen zo kun je met elkaar het arbeidsconflict oplossen.

Als je eens met een professional wilt spreken die je kan helpen om alles op een rijtje te zetten, die je kan helpen door de juiste vragen te stellen en die ervaring heeft met arbeidsconflicten, dan kun je bellen met ons informatienummer. Onze telefoon wordt bemand met HR Professionals die veel ervaring hebben en eerder mensen hebben geholpen die in een situatie van een arbeidsconflict zaten.

Het nummer kost € 0,90 per minuut, maar dan spreek je ook echt met een professional. Je spreekt niet met een dure jurist, maar met een professional op gebied van personeelszaken en conflictsituaties die zijn of haar sporen heeft verdiend en dus weet waar hij of zij het over heeft. Ook over hulp bij een arbeidsconflict.

Bovendien: je beslist altijd zelf wat je actie wordt. Ons doel is je door de wirwar van informatie en regelgeving te helpen en je de juiste informatie te geven. Je kunt dan goed geïnformeerd besluiten wat je gaat doen.

Bel dan met 0900 – 0913 (ma-vrij tussen 09.00 en 21.00,  € 0,90 per minuut).