Werkgever

Werkgever en personeel
Wij hebben antwoord op uw vragen over werkgerelateerde zaken!

Als werkgever heeft u soms vragen over personeelszaken. Enerzijds omdat er verplichtingen zijn vanuit de overheid / wetgeving, anderzijds omdat u goed werkgever wilt zijn en tot slot omdat uw personeel om zaken vraagt. Werkgever en personeel horen bij elkaar.

Moeilijke HR vragen
Sommige HR vragen zijn eenvoudig te beantwoorden en vaak komt u best ver met een gezond boerenverstand. Andere HR vragen zijn moeilijker te beantwoorden en sommige dingen weet je gewoon niet.

Als ondernemer wilt u vooral ondernemen en als manager wilt u vooral managen. Personeelszaken hoort er automatisch bij zodra u personeel heeft. Werkgever en personeel.

werkgever en personeel

HR Advies
En dán is het fijn als je iemand kunt vragen om HR advies. Belt u dan met Alles Over Werk, u krijgt dan direct een HR Professional aan de lijn die meestal direct uw HR vraag kan beantwoorden. Voor antwoorden op al uw vragen over werkgever en personeel.

Indien u behoefte heeft aan een interim HR professional op de werkplek, dan kunnen we die voor u verzorgen. In dat geval werken we samen met een andere partij, Peoplez. Voor meer informatie verwijzen we graag naar de website.

Wellicht staat het antwoord op uw vraag op de site, belt u anders met één van onze HR Professionals. Wij zijn bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur op 0900 – 0913 (0,90 p.m.)

Als de HR Professional aan de lijn uw vraag direct kan beantwoorden, dan zal deze dat doen. In sommige gevallen zal er een vervolgafspraak gemaakt moeten worden om dieper op de HR vraag / kwestie in te kunnen gaan. We overleggen die graag met u.