Vind interim HR

HR zaken / Interim HR, freelance HR, ZZP HR Professionals

HR zaken / interim HR: Als u op zoek bent naar een tijdelijke HR Professional (HR Manager, HR Adviseur, Personeelsfunctionaris), dan bent u bij Alles Over Werk precies goed!

Alles Over Werk heeft namelijk een netwerk van HR Professionals in heel Nederland. HR Adviseurs en HR Managers van zeer hoog niveau, met veel ervaring die per direct inzetbaar zijn voor al uw HR issues.

Interim HR Managers en HR Adviseurs die u kunnen adviseren op alle gebieden van HR: in-, door- en uitstroom, ziekteverzuim en het terugdringen daarvan, ARBO-zaken, beoordelingen, werving en selectie, etc. etc. Onze interim HR Professionals zijn een echte compagnon op HR gebied. Wij zijn uw P&O Partner op dit gebied.

interim HR

Voor een eenvoudig en direct HR advies op gebied kunt u bellen met 0900-0913, oor het aanvragen van een interim HR Professional kunt u het beste mailen met de intermediair die de bemiddeling kosteloos voor u kan regelen: Peoplez. Naast de gratis bemiddeling krijgt u via Alles Over Werk ook nog eens een korting op de fee van de interim HR Professional!

Onze interim HR Professionals kunnen alle HR vraagstukken voor u regelen. Sterker nog, we kunnen uw HR afdeling voor u zijn.

peoplez

Het emailadres voor het aanvragen van een interim HR Manager of HR Adviseur of HR Business Partner is m.dendaas@peoplez.nl

Voor meer informatie kunt u ook direct bellen met
030 – 2081111 of kijk op www.peoplez.nl

trefwoorden: zzp-hrm, interim hrm, interim hr, hr zaken / interim HR, afdeling personeelszaken