Ontslag met wederzijds goedvinden

Bij ontslag met wederzijds goedvinden zijn werknemer en werkgever het eens dat het beter is om het dienstverband te beëindigen. Meestal komen werkgever en werknemer dan het een en ander overeen in een vaststellingsovereenkomst. In zo’n vaststellingsovereenkomst komt men overeen per wanneer het dienstverband eindigt, of er sprake is van een ontslagvergoeding en zo ja, de hoogte daarvan en ook eventuele andere afspraken worden daarin vastgelegd.

Ook al betreft het ontslag met wederzijds goedvinden, ontslag is eigenlijk nooit leuk.

ontslag met wedrezijds goedvinden

Ook bij ontslag met wederzijds goedvinden moet er wel het een en ander geregeld worden. Het is vaak het beste om een vaststellingsovereenkomst te maken, waarin beide partijen aangeven dat het beter is om uit elkaar te gaan. Op die manier behoudt de medewerker in ieder geval wel het recht op WW.

Als u hulp kunt gebruiken bij het maken van een vaststellingsovereenkomst of het overeenkomen van ontslag met wederzijds goedvinden, bel dan gerust met één van onze adviseurs. Zij kunnen u prima adviseren.

Bel 0900 – 0913 (0,90 p.m.)

Ontslag met wederzijds goedvinden.

Voor andere onderwerpen die met ontslag te maken hebben kijk per onderwerp en klik op de link: https://www.allesoverwerk.nl/overig/opzeggen-arbeidsovereenkomst-bepaalde-tijd-door-werknemer/ontslag/

 

U kunt ook gewoon bellen met onze adviseurs, zij kunnen helpen bij ontslagzaken