HR Advies

Als u snel, onafhankelijk HR advies en informatie wilt, dan is Alles Over Werk uw partner! De HR Adviseurs die aan Alles Over Werk verbonden zijn, zijn echte professionals. Deze HR Adviseurs zijn door de wol geverfd, hebben minimaal 10 jaar, brede ervaring op het geven van HR Advies en informatie aan zowel werkgevers als werknemers en kunnen u dus uitstekend HR advies geven.. Eigenlijk een online (zowel telefonisch als internet) HR Adviesbureau.

Het enige dat u moet doen is 0900 – 0913 bellen en u krijgt een professionele HR Adviseur aan de lijn. Dit informatienummer is bereikbaar van 09.00 – 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Dit professionele HR Advies kost u slechts € 0,90 per minuut. Een betaald telefoongesprek waar u wat aan hebt! U spreekt niet met een dure jurist of duur HR Adviesbureau, maar met een HR Adviseur die zijn of haar sporen in het maatschappelijk leven heeft verdiend, die een ervaren professional is op het gebied van HR advies en dus weet waar hij of zij het over heeft.

Bovendien: u beslist altijd zelf wat uw actie wordt. De HR Adviseur van dit online HR adviesbureau heeft als doel om u door de wirwar van informatie en regelgeving te helpen en de juiste informatie te geven. U kunt dan, aan de hand van het gegeven HR advies, goed geïnformeerd besluiten welke actie u gaat ondernemen.

Deze informatielijn is altijd bereikbaar tijdens kantooruren en veel goedkoper dan het inhuren van een HR Adviesbureau.

Bel 0900 – 0913 (0,90 p.m., ma-vrij 09.00 – 21.00 uur) en u wordt direct te woord gestaan!